Jules reed in Izegem zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Er werd vanaf de eerste ronde hard gereden en Jules kon meeschuiven met een mooie kopgroep van om en bij de 20 renners. Het gevoel was goed en EFC-L&R-VULSTEKE had verschillende pionnen mee. jammer genoeg reed Jules lek in de laatste ronde.. een mooi resultaat ging zo aan zijn neus voorbij. Jammer, maar Jules had een goed gevoel en nam het mee naar de volgende koers… Brussel-Opwijk. De klassieker van 130km die sinds dit jaar deel uitmaakt van de U23 roadseries topcompetitie. Een nieuw formaat waardoor ploegen uit Nederland nu ook kunnen deelnemen oa. Metec en SEG. De start was zeer nerveus omdat er na 7km al een kasseistrook stond gepland. Jules draaide vooraan op maar zat helaas achter een valpartij, hierdoor viel zijn ketting eraf en moest hij afstappen, na een korte achtervolging kon Jules terug aansluiten bij het peloton. In de plaatselijke ronden ontstond er een kopgroep van 12 renners, Vito Braet was mee en kon mooi 2de worden. Een zéér sterke prestatie als eerstejaars belofte. Jules eindigde in de 2de groep en werd 28ste op 11seconden van de kopgroep.
Zondag 10 maart staat de GP Lillers op het programma. Een UCI 1.2 wedstrijd over 180km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *